info@solarking.com.gr | +30.210.25.19.110

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Calpak

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Η ηλιακή θερμική ενέργεια είναι η πλέον οικονομική και οικολογική ανανεώσιμη μορφή ενέργειας. Επιλέγοντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα calpak για το ζεστό νερό χρήσης του σπιτιού σας εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία αλλά και συμβάλετε ενεργά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η Calpak είναι η πρώτη εταιρία σε όλη την Ευρώπη που πέτυχε να κάνει εμπορική επιτυχία τη χρήση της ηλιακής ενέργειας για το οικιακό ζεστό νερό χρήσης. Από το 1976, όταν και ιδρύθηκε από την BP, η Calpak έχει εγκαταστήσει ηλιακά συστήματα σε περισσότερα από 200.000 Ελληνικά νοικοκυριά.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Calpak
Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Όμως, και η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η προσωρινή αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης, είναι πολύ σημαντική, αφενός για τη μακροζωία του συστήματος και αφετέρου για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας. Οι θερμοσιφωνικές δεξαμενές της Calpak εξυπηρετούν άριστα τις δύο αυτές βασικές επιδιώξεις.

Η απόλυτη αντισκωριακή προστασία τους, που προσδίδει την απαιτούμενη μακροζωία, επιτυγχάνεται με την επισμάλτωση του εσωτερικού τους κατά το γερμανικό πρότυπο DIN 4753/3. Η δε μόνωσή τους, για την καλύτερη δυνατή διαφύλαξη της παραχθείσας ενέργειας, εξασφαλίζεται με τη χρήση οικολογικής πολυουρεθάνης (water blown) που διογκώνεται μέσα σε ειδικά θερμαινόμενα καλούπια.

eco2calpak vacuumcalpak-mark4

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας!

Οι εκπρόσωποι μας είναι διαθέσιμοι να σας λύσουν κάθε απορία στο 210 25.19.110Επικοινωνια